Wyróżnienia

2018

Best of awards of excellence

Wine Spectator

Amerykański magazyn Wine Spectator wydawany od 1976 roku ocenia karty win i potrawy skojarzone z nimi. Zespołowi naszej restauracji udało się powtórzyć sukces, obroniliśmy nagrodę otrzymaną w zeszłym roku.

2018

Dwie czapki kucharskie

Gault&Millau

Gault&Millau powstał przeszło 50 lat temu. Żółty Przewodnik Gault&Millau to kulinarna mapa po naszym kraju, w której zgromadzono miejsca dla wielbicieli dobrego smaku. W przewodniku publikowane są doświadczenia gościa z pobytu w restauracji. Ocenie podlega ponad 100 różnych czynników.

2017

Wyróżnienie Przewodnika Michelin

Wyróżnienia od Michelin od wielu lat uznawane są za najwyższe w dziedzinie sztuki kulinarnej, stanowią marzenie właścicieli restauracji. Pierwsza edycja przewodnika Michelin wydawanego przez francuskie przedsiębiorstwo Michelin ukazała się w 1900 roku.

2017

Best of awards of excellence

Wine Spectator

Amerykański magazyn Wine Spectator wydawany od 1976 roku ocenia karty win i potrawy skojarzone z nimi. Zespołowi naszej restauracji udało się powtórzyć sukces, obroniliśmy nagrodę otrzymaną w zeszłym roku.

2017

Dwie czapki kucharskie

Gault&Millau

Gault&Millau powstał przeszło 50 lat temu. Żółty Przewodnik Gault&Millau to kulinarna mapa po naszym kraju, w której zgromadzono miejsca dla wielbicieli dobrego smaku. W przewodniku publikowane są doświadczenia gościa z pobytu w restauracji. Ocenie podlega ponad 100 różnych czynników.

2016

Best of awards of excellence

Wine Spectator

Amerykański magazyn Wine Spectator wydawany od 1976 roku ocenia karty win i potrawy skojarzone z nimi. W tym roku przyznał restauracji "Best of awards of excellence". Na całym świecie istnieją tylko 1093 restauracje na poziomie.

2016

Młody talent - Paweł Kras

Gault & Millau

Nagroda ma na celu wyłonienie najlepszych szefów kuchni w Polsce. W gali Gault&Millau Tour uczestniczyło ponad 600 gości, towarzyszyły jej dziesiątki degustacji. Nagrodzeni szefowie to postacie o niekwestionowanych talentach kulinarnych.

2016

Wyróżnienie Przewodnika Michelin

Pierwsza edycja przewodnika Michelin wydawanego przez francuskie przedsiębiorstwo Michelin ukazała się w 1900 roku. Opisywała wówczas tylko Francję. Dziś dla restauratorów z całego świata znalezienie się w przewodniku "Main Cities of Europe" jest dużym sukcesem. 

2015

Grand Prix, Kuchnia Autorska

Smaki Krakowa

Smaki Krakowa to plebiscyt organizowany przez „Dziennik Polski”. Każdy lokal jest oceniany jest pod kątem smaku potraw, jakości obsługi, wystroju i atmosfery, ale także stosunku ceny do jakości. W kategorii Kuchnia Autorska oraz Grand Prix zwyciężyła nasza restauracja.

2015

Award of Excellence

Wine Spectator

Amerykański magazyn Wine Spectator wydawany od 1976 roku ocenia karty win i potrawy skojarzone z nimi w menu.

2014

Award of Excellence

Wine Spectator

Amerykański magazyn Wine Spectator wydawany od 1976 roku ocenia karty win i potrawy skojarzone z nimi w menu.